Zagadki lub zadania
Zagadki lub zadania
Wpadłam na pomysł czy można by było zrobić jakieś zadania w klimacie i nie tylko np. Spotykasz ucznia i musisz mu pomóc uwarzyć eliksir itd.
- Roxirwi
- Senior Member
- Lokalizacja: Trochę tu, trochę tam, najczęściej Kraina Smoga Wawelskiego
Cześć,
Coś podobnego do rzeczy, którą opisujesz, już się znajduje w grze mechanicznej. Są to questy, czyli różne zadania, które można wykonać.
Ich lokalizację musisz odkryć sama - często jest tak, że gdy odwiedzisz jakieś miejsce, to nic takiego tam nie ma, a gdy odwiedzisz je później może tam na Ciebie czekać coś specjalnego do zrobienia. Zachęcam do poszukiwań
Temat do zamknięcia.
Coś podobnego do rzeczy, którą opisujesz, już się znajduje w grze mechanicznej. Są to questy, czyli różne zadania, które można wykonać.
Ich lokalizację musisz odkryć sama - często jest tak, że gdy odwiedzisz jakieś miejsce, to nic takiego tam nie ma, a gdy odwiedzisz je później może tam na Ciebie czekać coś specjalnego do zrobienia. Zachęcam do poszukiwań
Temat do zamknięcia.

Hufflepuff to nie dom. Hufflepuff to styl życia.
NAKARMCIE MI CHOMIKA: http://cdn.abowman.com/widgets/hamster/hamster.swf" target="_blank
Czemu temat do zamknięcia... gra klimatyczna i mechaniczna nie mają ze sobą nic wspólnego, odpowiedziałaś nie na temat...
Ogólna na klimacie co jakiś czas odbywają się eventy i wtedy czasami pojawiają się jakieś zagadki lub pytania. Robienie czegoś takiego na porządku dziennym byłoby trochę nudne, bo gra ma się odbywać nie między graczami a kanonami, a między samymi graczami. Kanony to urozmaicenie. To między samymi graczami rozgrywa się akcja - można ją usytuować sobie właśnie w formie takiego questu, że robicie coś razem, pomagacie sobie.
Ale to tylko moja opinia. Jeśli za Twoją propozycją krył się jakiś inny, bardziej konkretny plan, rozpiska, bardzo chętnie bym przeczytała
Ale to tylko moja opinia. Jeśli za Twoją propozycją krył się jakiś inny, bardziej konkretny plan, rozpiska, bardzo chętnie bym przeczytała