Zabawa forumowa: "jedno słowo"
Re: Zabawa forumowa: "jedno słowo"
Noc zapadła bardzo wcześnie, wiec nagle zapanowała ciemność... Więc teraz postanowiłem wyjść na piwo. Dlatego zabrałem portfel oraz klucze, nakarmiłem chomika, zgasiłem światło i wyszedłem na ganek by podlać kaktusa. Następnie nałożyłem hipsterskie skarpety, okulary, glany i stary sweter. Teraz jestem gotowy na imprezę. Chciałbym poznać fajną laskę, która zrobi kanapki
Noc zapadła bardzo wcześnie, wiec nagle zapanowała ciemność... Więc teraz postanowiłem wyjść na piwo. Dlatego zabrałem portfel oraz klucze, nakarmiłem chomika, zgasiłem światło i wyszedłem na ganek by podlać kaktusa. Następnie nałożyłem hipsterskie skarpety, okulary, glany i stary sweter. Teraz jestem gotowy na imprezę. Chciałbym poznać fajną laskę, która zrobi kanapki z
I don't trust anybody who doesn't like Led Zeppelin.
Noc zapadła bardzo wcześnie, wiec nagle zapanowała ciemność... Więc teraz postanowiłem wyjść na piwo. Dlatego zabrałem portfel oraz klucze, nakarmiłem chomika, zgasiłem światło i wyszedłem na ganek by podlać kaktusa. Następnie nałożyłem hipsterskie skarpety, okulary, glany i stary sweter. Teraz jestem gotowy na imprezę. Chciałbym poznać fajną laskę, która zrobi kanapki z kurczakiem
Noc zapadła bardzo wcześnie, wiec nagle zapanowała ciemność... Więc teraz postanowiłem wyjść na piwo. Dlatego zabrałem portfel oraz klucze, nakarmiłem chomika, zgasiłem światło i wyszedłem na ganek by podlać kaktusa. Następnie nałożyłem hipsterskie skarpety, okulary, glany i stary sweter. Teraz jestem gotowy na imprezę. Chciałbym poznać fajną laskę, która zrobi kanapki z kurczakiem oraz kupi
Noc zapadła bardzo wcześnie, wiec nagle zapanowała ciemność... Więc teraz postanowiłem wyjść na piwo. Dlatego zabrałem portfel oraz klucze, nakarmiłem chomika, zgasiłem światło i wyszedłem na ganek by podlać kaktusa. Następnie nałożyłem hipsterskie skarpety, okulary, glany i stary sweter. Teraz jestem gotowy na imprezę. Chciałbym poznać fajną laskę, która zrobi kanapki z kurczakiem oraz kupi piwo
Noc zapadła bardzo wcześnie, wiec nagle zapanowała ciemność... Więc teraz postanowiłem wyjść na piwo. Dlatego zabrałem portfel oraz klucze, nakarmiłem chomika, zgasiłem światło i wyszedłem na ganek by podlać kaktusa. Następnie nałożyłem hipsterskie skarpety, okulary, glany i stary sweter. Teraz jestem gotowy na imprezę. Chciałbym poznać fajną laskę, która zrobi kanapki z kurczakiem oraz kupi piwo. Gdy
Noc zapadła bardzo wcześnie, wiec nagle zapanowała ciemność... Więc teraz postanowiłem wyjść na piwo. Dlatego zabrałem portfel oraz klucze, nakarmiłem chomika, zgasiłem światło i wyszedłem na ganek by podlać kaktusa. Następnie nałożyłem hipsterskie skarpety, okulary, glany i stary sweter. Teraz jestem gotowy na imprezę. Chciałbym poznać fajną laskę, która zrobi kanapki z kurczakiem oraz kupi piwo. Gdy niespodziewanie
Noc zapadła bardzo wcześnie, wiec nagle zapanowała ciemność... Więc teraz postanowiłem wyjść na piwo. Dlatego zabrałem portfel oraz klucze, nakarmiłem chomika, zgasiłem światło i wyszedłem na ganek by podlać kaktusa. Następnie nałożyłem hipsterskie skarpety, okulary, glany i stary sweter. Teraz jestem gotowy na imprezę. Chciałbym poznać fajną laskę, która zrobi kanapki z kurczakiem oraz kupi piwo. Gdy niespodziewanie zobaczyłem
Noc zapadła bardzo wcześnie, wiec nagle
zapanowała ciemność... Więc teraz
postanowiłem wyjść na piwo. Dlatego zabrałem
portfel oraz klucze, nakarmiłem chomika,
zgasiłem światło i wyszedłem na ganek by
podlać kaktusa. Następnie nałożyłem hipsterskie
skarpety, okulary, glany i stary sweter. Teraz
jestem gotowy na imprezę. Chciałbym poznać
fajną laskę, która zrobi kanapki z kurczakiem
oraz kupi piwo. Gdy niespodziewanie zobaczyłem swoją
zapanowała ciemność... Więc teraz
postanowiłem wyjść na piwo. Dlatego zabrałem
portfel oraz klucze, nakarmiłem chomika,
zgasiłem światło i wyszedłem na ganek by
podlać kaktusa. Następnie nałożyłem hipsterskie
skarpety, okulary, glany i stary sweter. Teraz
jestem gotowy na imprezę. Chciałbym poznać
fajną laskę, która zrobi kanapki z kurczakiem
oraz kupi piwo. Gdy niespodziewanie zobaczyłem swoją
Noc zapadła bardzo wcześnie, wiec nagle zapanowała ciemność... Więc teraz postanowiłem wyjść na piwo. Dlatego zabrałem portfel oraz klucze, nakarmiłem chomika, zgasiłem światło i wyszedłem na ganek by podlać kaktusa. Następnie nałożyłem hipsterskie skarpety, okulary, glany i stary sweter. Teraz jestem gotowy na imprezę. Chciałbym poznać fajną laskę, która zrobi kanapki z kurczakiem oraz kupi piwo. Gdy niespodziewanie zobaczyłem swoją byłą